Тематический тест по английскому языку с вариантами ответов-1

Доброе время суток, лицеопрятные и душеприятные люди! Большой ПРИВЕТ повсеместной и всесторонней Geldore! А это Вам...
Test /Tenses
Variant 1

1. Выберите правильный вариант глагола: __ you hungry?
A) am B) is C) are D) __ E) was
2. Выберите правильный вариант глагола:
Now my brother smokes a lot, but he( not/smoke) before.
A) not smoke B) didn’t smoke C) didn’t D) smoked E) smokeding
3. Выберите правильный вариант глагола: He __ rich.
A) isn’t B) doesn’t C) don’t D) are E) were
4. Выберите правильный вариант глагола:
Let’s go for a walk. It (not/rain) now.
A) is raining B) are raining C) aren’t raining D) isn’t raining E) am not raining
5. Выберите правильный вариант глагола: Asel (come) to the party tomorrow?
A) Asel come B) Will Asel come C) Will Asel comes D) Asel comes E) Does Asel comes
6. Выберите правильный вариант глагола:
That morning she (dress), (phone) somebody, and went out.
A)dressed, phoned B)had dressed, phoned C)dressed, had phoned D)dress, phone E)dressing, phoning
7. Выберите правильный вариант глагола:
Mr. Jackson said that he (already/buy) everything for lunch.
A) already B) had buy C)hadn’t already buy D) had already bought E) have already buy
8. Выберите правильный вариант глагола:
I (talk) over the phone when they brought me the letter.
A) talked B) had talked C) had been talking D) talking E) was talking
9. Выберите правильный вариант глагола:
We (walk) along a forest road for two hours when we saw a house.
A) walked B) had walked C) was working D) had been walking E) were walking
10.Выберите правильный вариант глагола:
They really __ a wonderful time at their friends.
A) am B) has C) are D) was E) had
11. Выберите правильный вариант глагола:
His sons __ so much excited.
A) are B) is C) have D) am E) was
12. Выберите правильный вариант глагола:
I __ go shopping to buy some bread.
A) have to B) has to c) had D) are E) were
13. Выберите правильный вариант глагола:
My watch is broken, and it __ to be fixed again.
A) need B) needs C) will need D) have need E) needing
14. Выберите правильный вариант глагола:
Last Tuesday he (to be) upset and (to have) no idea where to go.
A) were; had B) to be; is C) were; will be D) has; have E) was; had
15. Выберите правильный вариант:
He already (to be) to the cinema this week.
A) have been B) has been C) is D) was E)beed
16. Выберите правильный вариант глагола:
Look! Kate (to wash) all the dishes.
A) has washed B) is wash C) washes D) wash E) have washed
17. Выберите правильный вариант глагола:
Tom (to return) from the cinema by 5 o’clock.
A) have returned B) return C) returns D) was return E) had returned
18. Выберите правильную форму глагола:
She (to read) the book the whole evening yesterday.
A) is read B) were reading C) was reading D) read E) reads
19. Выберите правильную форму глагола:
Hockey (to play) in winter.
a) am played B) play C)is played D) plays E) to play
20. Выберите правильную форму глагола:
This work (to finish) in time.
A) was finished B) finish C) finishes D) to finish E) am finished
21. Выберите правильный вариант глагола:
The letter just (to type).
A) is typed B) has been typed C) types D) to type E) have been typed
22. Выберите правильный вариант перевода в косвенную речь:
He said, “Where is Jill going?”
A) He asked where was Jill going. B) He asked where Jill went. C) He asked where Jill was going.
D)He asked E) He asked where Jill were going
23. Выберите правильный вариант пассивного залога:
Look! The bridge (repair).
A) is being repair B) is been repaired C) is being repaired D) is been E) ) is being repaired
24. Выберите правильный вариант пассивного залога:
The problem (study) for three years, but they haven’t any results.
A) has been studied B) has being studied C) was studied D) studies E) were study
25. Выберите правильный вариант глагола:
He (to visit) Moscow next week.
A) is going to visit B) visits C) visit D) to visit E) am going to visit
26. Выберите правильный вариант:
Plants die if you (not/water) them.
A) won’t water B) don’t water C) wouldn’t water D)doesn’t water E) water
27.Выберите правильный вариант перевода в косвенную речь:
“I haven’t seen her since last year”, said Anna
A) Anna said she didn’t see her since last year B) Anna said she hadn’t seen her since last year
C) Anna said she hasn’t seen her since last year D) Anna said she hadn’t seed her since last year
E) Anna said she hadn’t seening her since last year
28. Выберите правильный вариант пассивного залога:
My questions (to answer) every day.
A) am answered B) is answered C) being answered D)was answered E) are answered
29. Выберите правильную форму глагола:
If I (to have) this rare book, I should gladly lend it to you.
A) has B) had C) will D have) E) haved
30. Выберите правильный вариант:
If I had one million dollars, I (probably/buy) a yacht.
A) would probably buy B) will probably buy C) probably bought D) won’t bought E) shall probably buy

Key: Test/Tenses
Variant 1
1. c 2. b 3. a 4. d 5. b 6. a 7. d 8. e 9. d 10. e 11. a 12. a 13. b 14. e 15. b
16. a 17. e 18. c 19. c 20. a 21. b 22. c 23. c 24. a 25. a 26. b 27. b 28. e 29. d 30. a

Категории и рубрики: