Пробник ПГК, 9 класс, английский язык, вариант 2

Test-2
1. Найдите правильный ответ.
Ermek … a lot last year.
A) swim
B) swam
C) swum
D) swims
E) swimed
2. Найдите правильный ответ.
Marat … got two sisters.
A) is
B) have
C) has
D) are
E) be
3.Найдите правильный ответ.
Ned never … to school by car.
A) go
B) gone
C) goes
D) going
E) have gone
4. Найдите правильный ответ.
Sam … football every day.
A) play
B) played
C) is playing
D) playing
E) plays
5. Найдите правильный ответ.
Mr. Scott … French to Pete at the moment.
A) speaking
B) are speaking
C) speaks
D) speak
E) is speaking
6. Найдите правильный ответ.
The cake … ready in an hour.
A) will be
B) shall be
C) isn’t
D) doesn’t
E) be
7. Найдите правильный ответ.
They … a real fox in the zoo.
A) have saw
B) has see
C) has seen
D) have seen
E) has saw
8. Найдите правильное местоимение.
They can’t see … behind the table.
A) my
B) I
C) him
D) mine
E) we
9. Найдите правильный ответ.
We usually go to school …bus.
A) in
B) on
C) at
D) under
E) by
10. Найдите правильный ответ.
We … in Europe two years ago.
A) be
B) is
C) are
D) were
E) was
11. Найдите правильный ответ.
This room is as … as that one.
A) small
B) smaller
C) the smallest
D) more small
E) smallest
12. Найдите правильный ответ.
They came …Sunday morning.
A) in
B) at
C) for
D) on
E) from
13. Найдите правильный ответ.
Is … all?
A) these
B) that
C) this
D) those
E) –
14. Найдите правильный ответ.
Heathrow is London’s major … .
A) district
B) port
C) caf?
D) shop
E) airport
15. Найдите правильный ответ.
She … yet.
A) don’t arrive
B) doesn’t arrive
C) haven’t arrived
D) hasn’t arrived
E) arrives
16. Найдите правильный ответ.
I am good at … .
A) swim
B) swimming
C) to swim
D) swam
E) swims
17. Найдите правильный ответ.
We are interested in … books.
A) to read
B) reads
C) is reading
D) reading
E) read
18. Найдите правильный предлог.
Let’s meet …5 o’clock.
A) in
B) on
C) at
D) for
E) from
19. Найдите правильный предлог.
My father works … school.
A) at
B) in
C) on
D) to
E) of
20. Найдите правильный ответ.
They … their parents every month.
A) visits
B) is visiting
C) are visiting
D) visit
E) will visit
21. Найдите правильный ответ.
I didn’t know that it … .
A) is raining
B) was raining
C) will be raining
D) rains
E) rain
22. Найдите правильный ответ.
This money … enough to buy this book.
A) is
B) are
C) be
D) am
E) been
23. Найдите правильный предлог.
She is fond … pop music.
A) off
B) of
C) at
D) with
E) to
24. Найдите правильный ответ.
This is … lake in our country.
A) deep
B) more deep
C) the deepest
D) deepest
E) the more deepest
25. Найдите правильный ответ.
Nobody … being shouted at.
A) likes
B) doesn’t like
C) is like
D) like
E) liking
26. Найдите правильный ответ.
Have you seen Ann’s new dress … ?
A) still
B) just
C) else
D) yet
E) already
27. Найдите правильный ответ.
Don’t be angry …her, please.
A) at
B) about
C) with
D) for
E) from
28. Найдите правильный ответ.
Do you know … bag it is?
A) whose
B) which
C) who
D) who’s
E) where
29. Найдите правильный ответ.
Who ... you to play tennis?
A) teach
B) have taught
C) taught
D) did teach
E) do teach
30. Найдите правильный ответ.
I enjoyed the play very … .
A) many
B) much
C) a lot
D) a great deal
E) –
Ответы
1)B 2)C 3)C 4)E 5)E 6)A 7)D 8)C 9)E 10)D 11)A 12)D 13)B 14)E 15)D 16)B 17)D 18)C 19)A 20)D 21)B 22)A 23)B 24)C 25)A 26)D 27)C 28) A 29)C 30)B

Категории и рубрики: